Pigmentatie

pigmentatie

Pigmentatie

Wat is het?

Eenmaal de 30 voorbij bestaat de kans dat het pigment in de huid (melanine) zich onregelmatig over het gelaat gaat verspreiden en zich op het de bovenste huidlaag (epidermis) ophoopt. De huid wordt ongelijkmatig gepigmenteerd en er vormen zich gele/bruine vlekken aan het oppervlak. Pigmentatie is een blijvende onvolkomenheid en verdwijnt niet zonder een correcte behandeling.

Wat zijn de oorzaken?

  • Huidveroudering en erfelijke aanleg.
  • Zon: wanneer de huid veelvuldig wordt blootgesteld aan UV-stralen kan blijvende schade ontstaan. De huid maakt te veel melanine aan om zichzelf te beschermen en daardoor ontstaan pigmentvlekken genaamd hyperpigmentatie.
  • Hormonen: melasma of zwangerschapsmasker, is een vorm van hyperpigmentatie (pigmentvlekken) door een teveel aan hormonen. Ook de anticonceptiepil, medicijnen of een reactie op cosmetica kan deze vorm van blijvende pigmentatie veroorzaken.
  • Na een ontstekingsproces: dit is het donker verkleuren van de huid ten gevolge van littekens door onzuiverheden of door verwonding van de huid.

Wat is de oplossing van Diego dalla Palma professional?

whitelight

Door een combinatie van actieve bestanddelen wordt de aanwezige pigmentatie verminderd/verlicht en wordt de aanmaak van nieuw melanine in balans gebracht om pigmentatie te voorkomen.

Zo zorgen volgende bestanddelen opnieuw voor een mooie huid met jonge uitstraling.

  • vitamine C: verbetert de ongelijkmatige teint en vermindert de aanwezige huidverkleuringen ten gevolge van acne, leeftijd, littekens;
  • vitamine PP: verheldert de huid, egaliseert de oneffenheden;
  • Pro White B-Sferen: regelen de melanineproductie en gaan de vorming van nieuwe donkere vlekken en een ongelijkmatige teint tegen;
  • Diamond Lightening Complex: een innovatieve, revitaliserende samenstelling met diamantstof en reflecterende poeders om de lichtweerkaatsing van de huid te versterken voor een jongere uitstraling.

- Your skin is 90% of your selfie -

Kijkt u ook dagelijks in de spiegel ​naar die vervelende pigmentvlekken?


Contacteer ons voor de oplossing!