Fijne lijntjes

Fijne lijntjes

fijne lijntjes

Wat is het?

Plots zichtbare fijne lijntjes op uw huid?
Dan is de kans groot dat het om droogtelijntjes gaat.
Droogtelijntjes zijn geen echte rimpels. Het zijn duidelijke signalen dat je huid op dit moment moeite heeft met het vasthouden van vocht. Vaak rondom je ogen, maar ook op je voorhoofd, tussen je wenkbrauwen en bij je mond. Het vochtverlies gaat meestal gepaard met een trekkerig gevoel van droogte, eventueel met roodheid en gevoeligheid.

Wat zijn de oorzaken?

Wanneer de huid in goede conditie is, is er een natuurlijke huidbarrière aanwezig in de bovenste huidlaag (epidermis). Dit is in feite de beschermingslaag van onze huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. We kunnen ze vergelijken met de vernislaag van een houten tafel.

De huidbarrière is opgebouwd uit onze huidvetten (ceramides, cholesterol en vrije vetzuren) en ze houdt het vochtverlies in onze huid tegen. Door allerlei omstandigheden zoals weer, temperatuurverschillen, lage luchtvochtigheid in huis door de CV, kan de NMF (Natural Moisturizing Factor) in de huidbarrière dalen, waardoor de huid droger wordt en er craqueléachtig gaat uitzien.


Wat is de oplossing van Diego dalla Palma professional?

acidi-tonico-sieri

Uw huid extra hydrateren is dé oplossing voor een gezonde huid die er stralend en egaal gaat uitzien.

Belangrijke actieve bestanddelen zijn hiervoor:

  • ceramides: vormen samen het cement tussen de huidcellen, zijn essentieel voor de barrièrefunctie;
  • HYALU4PLUMP: is een samenstelling van 4 verschillende soorten hyaluronzuur met telkens een verschillend moleculair gewicht (hoe kleiner het moleculair gewicht, hoe dieper de werking in de huid).
    • hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht voor het vasthouden van water op het oppervlak van de huid, het gladmaken en beschermen ervan;
    • hyaluronzuur met een middelmatig en laag moleculair gewicht voor het vasthouden van water in de middelste lagen van de opperhuid en het versterken van de barrièrefuncties;
    • mini hyaluronzuur met een zeer laag moleculair gewicht dat zeer diep indringt en inwerkt op de huid. Voor hernieuwd comfort, hydratatie en stevigheid van de huid.

- Your skin is 90% of your selfie -

OMG ... Wat nu?
​Ik ontdekte deze ochtend die eerste fijne lijntjes...


Contacteer ons voor de oplossing!