Expressielijnen

Expressielijnen

Expressielijnen

Wat is het?

Expressielijnen of dynamische rimpels zijn de eerste zichtbare rimpels. Ze zijn duidelijker wanneer het gelaat expressiever is (als we lachen, nadenken, boos zijn of fronsen). Ze worden zichtbaar rond 25 jaar, maar zijn nog weinig zichtbaar bij een ernstige uitdrukking. Vanaf 40 tot 45 jaar worden ze onomkeerbaar en zijn het steeds diepere groeven op het gelaat, zelfs wanneer het gelaat ontspannen is.

Welke rimpels zijn het?

  • fronsrimpels: lijnen tussen de wenkbrauwen en op het voorhoofd;
  • kraaienpootjes: lijnen aan de zijkant van de ogen;
  • neus-lippenplooi: lijnen die van de neus tot de mond lopen. /li>

Wat zijn de oorzaken?

  • expressielijnen ontstaan door samentrekkingen van de gelaatsspieren. Ze zorgen voor een strenge of bezorgde uitdrukking en worden storend als ze zichtbaar blijven. Op die manier zien we er ouder uit dan we werkelijk zijn. Wanneer de gelaatsspieren niet gespannen zijn en het gelaat uitdrukkingsloos is en we zien toch rimpels, dan spreken we van ouderdomsrimpels (statische rimpels). M.a.w. wanneer we expressielijnen niet behandelen zullen deze bij verlies van huidelasticiteit tijdens het verouderingsproces statisch worden, ze blijven permanent zichtbaar.
  • genetisch bepaald

Wat is de oplossing van Diego dalla Palma professional?

youth-venom-the-serum-the-cream

Glimlachen veroorzaakt expressielijnen en met de selectie van actieve bestanddelen van Diego dalla Palma professional moet u nooit stoppen met glimlachen! Ze zorgen voor een huid met jeugdige uitstraling.

  • µ-conotoxine III: het resultaat van een unieke en revolutionaire wetenschappelijke ontdekking. μ-conotoxine III is één van de meest gevreesde vergiffen in de wereld, geproduceerd door de Conus kegelslak. Het elimineert tekenen van veroudering en minimaliseert rimpels omwille van zijn onmiddellijke ontspannende en egaliserende werking op de onderliggende gelaatsspieren.
  • hyaluronzuur (lichaamseigen met hoog moleculair gewicht): regelt de huidhydratatie optimaal en langdurig, maakt de huid gladder, verzacht rimpels en fijne lijntjes en bevordert de penetratie van andere werkzame bestanddelen.
  • glycosaminoglycaan: stimuleert de nieuwe productie van hyaluronzuur. Omdat de moleculen zo klein zijn, dringen ze gemakkelijker door in de huid. Ze maken de huid beter doorlaatbaar en stimuleren de absorptie van andere actieve ingrediënten.
  • glycanen: de voorlopers van hyaluronzuur. Ze beschermen de essentiële functies van de cellen en een juiste communicatie tussen de huidcellen. Ze stimuleren de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur en hebben een duidelijk vullend effect op statische rimpels.

- Your skin is 90% of your selfie -

Als je veel lacht,
​krijg je mooie rimpels.


Contacteer ons voor de oplossing!