Droge huid

Droge huid

Droge huid

Wat is het?

Bij een droge of vetarme huid bevat de opperhuid (de buitenste huidlaag) te weinig vetten. De productie van talg of huidsmeer speelt hierin een belangrijke factor.
​Enkele kenmerken zijn een droog, schraal of trekkerig gevoel, een ruwe huid met of zonder schilfertjes, gevoeligheid, roodheid.

Wat zijn de oorzaken?

Bij een huid die in balans is, is er een natuurlijke huidbarrière aanwezig die bestaat uit vetten, vocht en hoornstof . Deze barrière beschermt je huid tegen vochtverlies en externe invloeden. Bij een tekort aan vetten in deze barrière gaat vochtverlies optreden wat meestal gepaard gaat met een trekkerig gevoel van droogte, eventueel met roodheid en gevoeligheid.


Wat is de oplossing van Diego dalla Palma professional?

idratante-creme

Bij een droge huid is het essentieel om de huid te hydrateren. Diego dalla palma professional zorgt ervoor dat de huid opnieuw in balans is door een selectie van actieve ingrediënten; zodat ook dit type huid kan stralen.

 • HYALU4PLUMP: is een samenstelling van 4 verschillende soorten hyaluronzuren met telkens een verschillend moleculair gewicht (hoe kleiner het moleculair gewicht, hoe dieper de werking in de huid).
  • hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht voor het vasthouden van water op het oppervlak van de huid, het gladmaken en beschermen ervan
  • hyaluronzuur met een middelmatig en laag moleculair gewicht voor het vasthouden van water in de middelste lagen van de opperhuid en het versterken van de barrièrefuncties
  • mini hyaluronzuur met een zeer laag moleculair gewicht en een zeer hoge penetratiecapaciteit, dat regeneratie in de diepere lagen stimuleert en de productie van “nieuwe stoffen” stimuleert met een opvallend opvullend en plumping effect. Voor hernieuwd comfort, hydratatie en stevigheid van de huid.
 • ceramides : vormen samen het cement tussen de huidcellen, zijn essentieel voor de barrièrefunctie
 • OMEGA-ceramidecomplex : helpt de lipideniveaus van de huid te herstellen voor een soepele en resistentere huid
 • N-Acetylglucosamine : ​ stimuleert de productie van nieuw hyaluronzuur, waardoor de huid wordt overspoeld met vocht en de hydratatie wordt bevorderd
 • vitamine E : anti-oxidant, beschermend, hydraterend en verzachtend
 • kramne-olie (uit Abessijnse kool): maakt de huid zacht en gehydrateerd
 • sheaboter : beschermend en hydraterend;

- Your skin is 90% of your selfie -

Herkent u dat trekkerige gevoel na het douchen?


Contacteer ons voor de oplossing!