Doffe & grauwe teint

Doffe & grauwe teint

Expressielijnen

Wat is het?

De huid straalt niet meer, oogt vaal en is misschien zelfs vlekkerig. We spreken dan van een vermoeide huid.

De huid heeft tijdelijk een slechte doorbloeding, een gebrek aan vitamines en ze mist de energie om bepaalde functies goed uit te voeren. De huid vernieuwt zich minder snel, de talgklierproductie neemt af en de huid wordt droger. De sporen van de zon, het milieu en roken worden steeds zichtbaarder. De huid kan haar (dode) huidcellen moeilijker kwijt en zo ontstaat een vale en grauwe huid.

Wat zijn de oorzaken?

  • veel binnen zitten en/of airconditioning
  • ziekte of stress
  • vochttekort
  • alcohol en/of roken (de bekende rokershuid!)
  • ongezonde voeding of een streng dieet
  • te weinig slaap

Wat is de oplossing van Diego dalla Palma professional?

youth-venom-the-serum-the-cream

Net zoals ons lichaam heeft onze huid af en toe nood aan een vitamine-boost om ze opnieuw te doen stralen.

Met de selectie van actieve ingrediënten van Diego dalla Palma professional zorgen wij voor een stralende huid.

  • Astaxanthine: herstelt de huid en gaat de strijd aan tegen de vrij radicalen die de huid aanvallen en beschadigen. Vrije radicalen zijn van nature uit aanwezig in de huid en zijn in principe goedaardig. Maar vanaf dat onze huid in een slechte conditie is (door de vermelde oorzaken hierboven), beschadigen zij de goede cellen in de huid. Astaxanthine is één van de meest krachtige antioxidanten: ongeveer 550 maal krachtiger dan pure vitamine E en tientallen malen krachtiger dan vitamine C.
  • Biotine: bekend als vitamine H (van het Duitse woord 'Haut' wat huid betekent). Biotine revitaliseert de huid en vermindert de tekenen van vermoeidheid.
  • Pro-vitamine B5: voor een herstellende werking, het stimuleert de productie van onderliggende vezels die de huid ondersteunen, waardoor de huid steviger, gladder en compacter wordt.
  • Vitamine C: de enige vitamine die de aanmaak van collageen stimuleert, collageen is het bindingsweefsel in onze huid en is essentieel voor een compacte en mooie huid. Het ondersteunt ook de productie van melanine en zorgt zo voor een gelijkmatige gezonde uitstraling.

Bij een tekort aan vitamines en een teveel aan schadelijke factoren (vrije radicalen) raakt de huid uit balans en heeft ze niet voldoende energie voor celvernieuwing. Hierdoor worden huidverzorgingsproducten minder goed opgenomen en is huidverbetering niet haalbaar.


- Your skin is 90% of your selfie -

Verschoot je deze ochtend als je voor de spiegel stond?
Stress levert de huid weinig moois op.


Contacteer ons voor de oplossing!